KORONAVIRUS NE MIRUJE: Otkazano gotovo kompletno superligaško kolo!

Autor:

Sport

28.01.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus i dalje stvara velike probleme kada je sport u pitanju kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. Ne samo da je vrhunski, profesionalni sport u mnogo čemu poremećen usled svetske pandemije, već posledice virusa osećaju i takmičari tzv. „malih sportova".

KORONAVIRUS NE MIRUJE: Otkazano gotovo kompletno superligaško kolo!

Foto: Photo by Unsplash

Gotovo kompletno superligaško kolo u okviru Kugalaškog saveza Srbije je odloženo. Jedini meč koji je bio na programu, odigran je u Novom Sadu gde je Vojvodina ugostila ekipu Kragujevca. Novosadski crveno-beli u ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 8:0 čime su napravili pomak na tabeli popevši se na treću poziciju sa 14 osvojenih bodova i trenutno se nalaze iza neprikosnovenih lidera ekipe subotičkog Spartaka 024 i zvaničnog šampiona ekipe Beograda.

Treba napomenuti da su odloženi sledeći mečevi Kordun (Kljajićevo) – Jedinstvo (Novi Bečej); Metalac (Gornji Milanovac) – Spartak 024 (Subotica); Partizan (Beograd) – Tehnohemija (Beograd), kao i derbi ove runde kuglaške Super lige u kojoj su snage trebali da odmere takmičari Crvene zvezde i Beograda.

I kada je ženska konkurencija u pitanju, odigran je samo jedan meč. Lider šampionata, ekipa Alimente iz Novog Sada savladala je rezultatom 8:0 ekipu Apatina, a mečevi Vojvodina Novi Sad – Senta, Čair Niš – Banat Zrenjanin, Kristal Zrenjanin – Radnički Novi Sad i Singidunum Beograd – Bačka Novi Sad, nisu odigrani.

U ženskoj kuglaškoj Super ligi dominiraju novosadski klubovi. Ekipe Alimente i Vojvodine su lideri šampionata i glavni pretendenti na šampionski pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading