SKROMNI U POBEDI: Rukometaši usresređeni na nastavak takmičenja!

Autor:

Sport

13.01.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ubedljivom trijumfu na startu Evropskog prvenstva u rukometu nad selekcijom Ukrajine, posebno su se istakla dva srpska rukometaša.

SKROMNI U POBEDI: Rukometaši usresređeni na nastavak takmičenja!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije

Golman Milan Bomaštar imao je svoje veće i "do ludila" je dovodio ukrajinske rukometaše. Nakon pobede Bomaštar je izjavio:

- Prva utakmica je uvek najteža. Nismo znali mnogo o protivniku, dosta su izmenili sastav, promenili selektora, gledali da dobro otvorimo prvenstvo. pripremili smo praktično za nas. Spremali smo se… Ključ je bio u našoj odbrani iz koje su proizilazili laki golovi. Najbitnije je da smo pobedili. Zahvalio bih se selektoru koji mi je dao priliku, hvala i saigračima ne bih ništa mogao bez njih. Igrali smo dobru odbranu i meni je onda sve bilo lakše

Najbolji igrač ovog susreta, Lazar Kukić, mnogo više je govorio na terenu, nego pred predstavnicima "sedme sile":

- Ova pobeda je za čitav tim.  Pripremali smo se za ovaj turnir, u teškim okolnostima. Nadamo se da ćemo da udemo kompletni do kraja prve faze – rekao je Kukić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading