SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Hrvati IZAZVALI TUČU pa ostali bez VAŽNOG IGRAČA pred meč sa Orlovima...

Autor:

Sport

13.01.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska je savladala Hrvatsku rezultatom 27:22 u prvom kolu grupe C na startu Evropskog prvenstva!

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Hrvati IZAZVALI TUČU pa ostali bez VAŽNOG IGRAČA pred meč sa Orlovima...

Foto: AP

David Mandić

"Trikolori" su od samog starta stekli osetnu prednost koju su održavali ceo tok meča, pa pitanje pobednika ni jednom nije dovedeno u pitanje.

Obe ekipe su u ovaj meč ušle bez najboljih pojedinaca zbog pozitivnih rezultata na koronavirus. Francuzi nisu mogli da računaju na Luku Karabatića, a popularni "kauboji" na verovatno najboljeg beka sveta Domagoja Duvnjaka.

Možda i ključan momenat utakmice desio se pri rezultatu 19-21. Dobio je Nikola Karabatić udarac u lice, nakon čega je usledilo koškanje između igrača dve ekipe koje je rezultiralo isključenjem dva hrvatska igrača.

Odmah zatim usledio je stravičan potez Davida Mandića koji je udario u glavu Maea. Nakon video analize sudije su hrvatskom igraču pokazale crveni i plavi karton. To znači da je automatski napustio utakmicu sa Francuzima, dok će komisija razmatrati i hoće li igrati protiv Srbije, jer je prekršaj bio i te kako grub.

 

 

Meč drugog kola grupe C na Evropskom prvenstvu između selekcija Srbije i Hrvatske na programu je 15. januara sa početkom od 20.30 časova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading