ŠOK PRED BITKU SRBA I HRVATA: Selektor ga PRECRTAO - veliki MAJSTOR propušta Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

30.12.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Hrvatske Hrvoje Horvat skratio je spisak rukometaša pred Evropsko prvenstvo, a iz sastava je otpao standardni reprezentativac Igor Karačić!

ŠOK PRED BITKU SRBA I HRVATA: Selektor ga PRECRTAO - veliki MAJSTOR propušta Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Srbija - Hrvatska

Pored Karačića, koji je sa "Kaubojima" osvojio dve medalje na velikim takmičenjima, put Segedina neće krenuti ni golman Marin Šergo i Marino Marić.

Na spisku Hrvatske se nalaze:

Ivan Pešić (Štutgart), Mate Šunjić (Ivri), Matej Mandić (Zagreb), David Mandić (Zagreb), Lovro Mihić (Visla Plok), Ivan Čupić (Zagreb), Filip Glavaš (Trimo Trebnje), Leon Šušnja (Visla Plok), Marin Šipić (Zagreb), Nikola Grahovac (Zagreb), Domagoj Duvnjak (Kil), Luka Cindrić (Barselona), Halil Jaganjac (Nekse), Zvonimir Srna (Zagreb), Marko Mamić (Lajpcig), Ante Gadža (Vardar), Ivan Martinović (Hanover) i Luka Šebetić (Motor).

Podsetimo, Hrvati će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Srbijom, Francuskom i Ukrajinom, a izostanak Karačića ohrabrujuća je vest za ljubitelje rukometa u našoj zemlji pred "balkanski klasik" u Mađarskoj. Evropski šampionat održava se od 15. do 30. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading