NA MARAKANU STIGLO 4.000.000 EVRA: Lazetić ODLAZI iz Zvezde već 22. januara - SELI se u Italiju?

Autor:

Sport

13.01.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski Torino ponudio je Crvenoj zvezdi obeštećenje u iznosu od četiri miliona evra za perspektivnog ofanzivca Marka Lazetića.

NA MARAKANU STIGLO 4.000.000 EVRA: Lazetić ODLAZI iz Zvezde već 22. januara - SELI se u Italiju?

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Međutim, uprava kluba iz Ljutice Bogdana odbila je ovu ponudu, ali je ostavila mogućnost daljih pregovora oko momka koji će 22. januara napuniti 18 godina.

Uprkos tome što je Lazetić nagovestio veliki potencijal na "Marakani", na proleće ga čeka žestoka konkurencija u ofanzivi, dodatno pojačana zimskom akvizicijom iz Moldea - Ohijem. Prema pisanju "Kalčomerkata", u slučaju da "Bikovi" pojačaju ponudu, Lazetić bi mogao da se otisne put Apenina odmah posle punoletstva.

 

 

Lazetić je tokom jeseni upisao 16 nastupa u crveno-belom dresu, uspeo je da postigne prvenac protiv Kolubare u Lazarevcu (7:1), a podsetimo da je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić najavio rekordan priliv novca u klupsku kasu njegovom prodajom. Da li će Italijani Lazetića dobiti "na popustu", u skladu sa okolnostima, videćemo već do kraja zimske pijace.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading