SRPSKI TELEGRAF SAZNAJE! Na Marakanu stigla VIŠEMILIONSKA ponuda, uprava donela hitnu odluku!

Autor:

Sport

24.12.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda ne da biser Italijanima! Talentovani napadač crveno-belih Marko Lazetić (17) nalazi se na meti Torina, a "bikovi" bi dali između 2.500.000 do 3.500.00 evra fiksno, a sa bonusima ta suma bi mogla da dođe do magičnih 5.000.000 evra.

SRPSKI TELEGRAF SAZNAJE! Na Marakanu stigla VIŠEMILIONSKA ponuda, uprava donela hitnu odluku!

Foto: Starsport

Međutim, mladi Beograđanin, prema informacijama Srpskog telegrafa, neće menjati sredinu u januaru 2022, odnosno u zimskom prelaznom roku.

ŠANSA ZA MINUTE

Kako naš list dalje saznaje, odluku o ostanku momka koji je ove sezone odigrao 16 utakmica i postigao prvenac u pobedi protiv Kolubare (7:1), uz 390 minuta na terenu, doneli su trener Dejan Stanković i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. Podsetimo, prvog dana nove godine na Marakanu će stići Ohi Omoižuanfo, koji iz norveškog Moldea dolazi sa 27 golova u nacionalnom prvenstvu, a tu je i Milan Pavkov. I pored ovakve konkurencije, strateg crveno-belih želi da pruži šansu Marku i da mu određene minute jer misli da je jedan od najboljih produkta omladinske škole nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Marko Lazetić

VELIKI KLUBOVI

Marko Lazetić je u oktobru bo i na meti Milana, sastanak su imali Paolo Maldini, generalni direktor roso-nera, i Zvezdan Terzić, a do dogovora nije došlo uz jasnu poruku čelnika Crvene zvezde.

- Znamo da veliki klubovi prate Lazetića i mnogi su već kontaktirali s nama. Svima smo rekli da nije na prodaju. On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Zvezde uz rekordan transfer (Radonjić u Marselj za 12 miliona, prim. aut.). Od Marka Lazetića očekujemo mnogo više u svakom smislu, i sportskom i finansijskom - istakao je tada Terzić.

Lazetić u Zvezdi u tekućoj sezoni

utakmice 16

golovi 1

minuti 390

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

28.12.2021 13:24

Unapred lansiraju cene igraca to cita ceo svet i smije se poklepnim srbima koliko bi vredio taj igrac da je u Partizanu sigrno preko 10.000 000 tu je proklestvo srba od pamti veka..