U GRČKOJ SE PRIČALO NA SRPSKOM: Uspešno završene Kompanijske igre

Autor:

Sport

20.06.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druge letnje kompanijske igre u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta uspešno su održane u Agia Triadi pored Soluna.

RepublikaFoto: SFKS
Kompanijske igre u Grčkoj

Tačno 100 učesnika iz više uglednih srpskih kompanija takmičilo se u 10 sportova: fudbalu na pesku, stonom tenisu, pikadu, plivanju, odbojci na pesku, šahu, nadvlačenju konopca, bacanju kamena s ramena, streličarstvu i košarci, a sveukupni pobednik je Keprom iz Beograda.

Igre je svečano otvorio Davor Štefanek, a zatvorio ih Boris Pavlović. 

- Svi ste pobednici - poručio je učesnicima predsednik Srpske federacije kompanijskog sporta i nekadašnji ministar sporta Velizar Đerić, koji se posebno zahvalio Sportskom savezu Srbije uz konstataciju da bi bez njihove podrške bilo teško nastaviti tradiciju Igara. Organizator veliku zahvalnost duguje i Ministasrtvu omladine i sporta, Vladi Srbije i predsedniku države.

Doprinos ovogodišnjim Letnjim kompanijskim igrama dao je i Novak Đoković koji je učesnicima poklonio majice "Serbia open".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading