(VIDEO) VREME JE ZA NOVOG STOJAKOVIĆA: Ameri već bruje o raskošnom talentu mladog Andreja - stigla prva ponuda za sina slavnog asa!

Autor:

Sport

20.06.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Stojaković, sin legendarnog srpskog košarkaša Peđe Stojakovića je krenuo očevim stopama, a skauti su već primetili raskošni talenat ovog šesnaestogodišnjaka pred kojim je svetla budućnost!

RepublikaFoto: Starsport
Peđa Stojaković

Stojakovića juniora su primetili primetili na turniru "Section 7", pa se već priča o njemu u košarkaškim krugovima.

- Prvi put gledam Andreja Stojakovića, sina legendarnog Srbina Peđe. Privukao je veliku pažnju. Visok je 198cm, igra na poziciji krila i vešt je. Diplomiraće u klasi 2023- napisao je novinar Trevis Benham uz fotografiju.

 

 

Ovaj turnir je ove godine organizovan u Finiksu na "Stejt Farm stadionu" u Glendejlu. Učestvovaće više od 200 srednjoškolaca koji će pokušati da se pokažu u što boljem svetlu i tako dobiju ponude za koledž.

Navodno je Andrej već dobio prvu ponudi i to od univerziteta Kal Poli, odnosno državnog Politehničkog univerziteta u Kaliforniji koji se nalazi u San Luis Obispu.

Biće teško izboriti se bremenom da je sin slavnog Stojakovića, ali ovaj tinejdžer je već počeo da sam krči svoj put.

 

 

Peđa Stojaković je sinu ostavio ogroman motiv, osvojio je NBA titulu sa Dalasom (2011. godine), tri puta je učestvovao na Ol-star mečevima, dva puta pobeđivao u takmičenju u najbržem šutiranju trojki, njegov dres sa brojem 16 je povučen iz upotrebe u Sakramentu. 

U Srbiji ga naravno pamtimo i po nezaboravnim uspesima reprezentacije, zlatu na Eurobasketu 2001 i zlatu u Indijanapolisu 2002. Da li je vreme za novog Stojakovića?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading