ZVEZDA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Prijović postaje NAJPLAĆENIJI IGRAČ CRVENO-BELIH!

Autor:

Sport

20.06.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović stiže na "Marakanu" na poslednju rundu pregovora, a ukoliko dođe do dogovora postaće najplaćeniji igrač ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Prijović

U prvoj sezoni bi zarađivao 800.000 evra, ne računajući bonuse za sportske uspehe i golove, a potom bi mu plata rasla i u trećoj sezoni ugovora bila najveća.

Ukupno gledano, Prijović bi bez bonusa od Zvezde zaradio 3 miliona evra, prenosi "Žurnal".

Na prvi pogled to deluje kao ogroman novac, ali vredi istaći i da Prijović trenutno u Saudijskoj Arabiji zarađuje 5.3 miliona evra po sezoni, što znači da će i on morati da pristane na veliko sniženje zarade.

U jednom trenutku delovalo je da od Prijovića nema ništa i da Zvezda mora da se okrene drugim rešenjima, ali su se u međuvremenu pregovori intenzivirali.

RepublikaFoto: Starsport

Prijović ima 31 godinu i ove sezone je za Al-Itihad postigao devet golova na ukupno 27 utakmica, a igrao je za PAOK, Legiju, Boluspor, Jurgorden, Sion, Trumse, Lozanu, Derbi, Nortempton i druge klubove.

Zvezda se trenutno nalazi u cajtnotu i preko joj je potreban napadač, pošto uskoro kreću kvalifikacije za Ligu šampiona gde će u drugom kolu imati nimalo lakog protivnika - boljeg iz duela Makabi Haife i Kairata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading