RIVAL ULEĆE KLIZEĆIM: Propada VEĆ VIĐEN transfer Kostića, srpski tandem će HARATI ITALIJOM!

Autor:

Sport

19.06.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Filip Kostić će izvesno je, napustiti Ajtraht iz Frankfurta, a svi izvori kažu da je naredna destinacija Serija A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Nakon dve godine provedene u Ajntrahtu, vreme je da Kostić naplati svoj talenat negde drugde!

Interesovanje za srpskog vezistu još početkom meseca pokazao je Inter, međutim dok je šampion Serije A sklapao finansijsku računicu, konkretne korake preduzeo je Lacio.

Naime, Rimljani su stupili u pregovore sa čelnicima bundesligaša, a prema informacijama italijanskih medija pregovara se o pozajmicu sa pravom otkupa.

Procena je da se Ajntraht neće odreći prvog asistenta u prethodnoj sezoni (17 asistencija) za manje od 25.000.000 evra, a završni pregovori očekuju se tokom vikenda.

Ukoliko Lacio i Ajntraht definišu uslove i dogovore transfer Kostić bi postao prvo pojačanje od promocije Maurisija Sarija na mesto šefa, ali i dalje se čeka reakcija Intera koji je ozbiljno bio zainteresovan za dovođenje srpskog internacionalca.

Videćemo kako će se u Sarijeve planove uklopiti dvojica Srba Sergej Milinković Savić i Filip Kostić, naravo ako dođe do transfera...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading