Predsednik SSS u poseti Rumi: Od početka svog mandata insistiram na komunikaciji i velikom radu i zalaganju za sport!

Autor:

Sport

02.02.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su Sportski savez opštine Ruma.

RepublikaFoto: SSS
Davor Štefanek i predstavnici SSS u poseti Rumi

Nakon sastanka sa vodećim ljudima sporta u Rumi Štefanek objasnio je šta mora da se poboljša kako bi sve bilo na nivou koji očekuje.

- Od početka svog mandata insistiram na komunikaciji i velikom radu i zalaganju za sport, a upravo ovi segmenti moraju biti bolji. Predstavili smo im koje sve mogućnosti imaju i skrenuli pažnju na odgovornost mesta na kome se nalaze. Zato se iskreno nadam da ćemo već ove godine da vidimo poboljšanje u sportu u Rumi. Takođe se nadamo da će se priključiti nekoj od brojnih akcija Sportskog saveza Srbije, da li će to biti Mali sajam sporta, akcija Budi zdrava - vežbaj sa nama, Seoske igre Sportskog saveza Srbije ili sport u policiji, samo treba da izaberu i da se maksimalno posvete svom poslu kako bi stanovnicima ove opštine, kako mladim tako i starim obezbedili više mogućnosti za bavljenje sportom, rekreacijom, a sve u cilju zdravijeg načina života - jasan je bio Štefanek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading