KOL'KO KOŠTA NEK KOŠTA: Srbija ne štedi novac za kvalitet, SELEKTOR DOBIJA DUPLO VEĆU PLATU!

Autor:

Sport

02.02.2021

11:01 >> 11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije mogao bi da dobije poboljšanje uslova na novom ugovoru, što je u potpunosti zaslužio.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaše Srbije i nadalje će predvoditi obnovljeni Đerona!

Potpuno drugačije izgleda naša rukometna selekcija pod Tonijem Đeronom, što su i njeni čelnici konstatovali, pa su Špancu ponudili poboljšane uslove.

Pala je Francuska tokom kvalifikacija za sledeći Euro, čak smo remizirali sa "galskim petlovima" na njihovom terenu, pa je to bilo dovoljno da Đerona dobije ponudu sa većom zaradom.

Nezvanične informacije nalažu da bi Đerona mogao da dobije povišicu od čak 4.000 evra mesečno, čime bi mi se plata digla na 10.000 evra, sa 6.000, iliti na 120.000 evra godišnje. 

RepublikaFoto: Starsport
Toni Đerona dobiće povišicu vrednu oko 4 hiljade evra mesečno

Toliko su posvećeni u RSS uspehu, da su Đeroni čak pomogli pri nalaženju stana u Beogradu, sve sa pretpostavkom da će nam na sledećem takmičenju doneti medalju.

Srbija krajem aprila gostuje Grčkoj, a kvalifikacije završava duplim programom protiv Belgije. S obzirom da je lider Grupe 1, a da na završni turnir odlaze dve prvoplasirane reprezentacije, već sad taj put deluje izvestan.

 

 

 

Toni, samo napred!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading