IZGOVORI, IZGOVORI, IZGOVORI: Obradović pokušao da spase obraz, PA OSUO PALJBU PO BIVŠIM IGRAČIMA!

Autor:

Sport

02.02.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Obradović neslavno se razišao sa voljenom mu Crvenom zvezdom, pa i dalje isplivavaju detalji koji su doveli do bolnog raskida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saša Obradović konačno je objasnio na Tviteru šta je pošlo po zlu tokom njegovog mandata u Zvezdi

Iako je uživao veliki autoritet i autonomiju kada je sklapanje tima u pitanju, neka od rešenja koja je odabrao nisu se proslavila u crveno-belom dresu, što mu neki navijači kluba i dalje zameraju.

Obradoviću se takvi komentari nisu svideli, pa je stao u odranu Džordana Lojda na Tviteru, ali je onda izronio još jedan "Delija", koji je sasvim racionalno razložio neuspehe Obradovićevih pojačanja.

Navijač je na Sašinu objavu o Lojdu okačio komentar gde osporava dovođenje Kina Koloma, Tejlora Ročestija i Emanuela Terija.

Obradović je uzvratio u istom stilu, pa je jasno rasčlanio šta se i zašto dogodilo.

Vrlo jednostavno, Ročesti je potpisan na dva meseca dok ne nađemo boljeg (otišao posle mesec, a znao je moj sistem od pre, totalno nespreman došao). Noko je trebalo da bude tu od prvog dana, a ne Teri... A od prvog dana se traži plej i ne nađe ga niko! NIKO! -  objasnio je Obradović.

Jasno je da ovo nije bila kritika na račun uprave, već frustracija zbog date situacije, pa je sada nešto jasnije zašto plan Saše Obradovića nije uspeo na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading