REAL SE OPORAVIO OD KRAHA U EVROLIGI! Bivši igrač Zvezde UNIŠTIO Barselonu u prvom meču polufinala ACB lige!

Autor:

Sport

29.05.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevići" ubedljivi pred svojim navijačima.

REAL SE OPORAVIO OD KRAHA U EVROLIGI! Bivši igrač Zvezde UNIŠTIO Barselonu u prvom meču polufinala ACB lige!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Reala iz Madrida su ostvarili ubedljivu pobedu nad Barselonom rezultatom 97:78, u prvoj utakmici polufinala Endesa lige.

Bivši igrač Crvene zvezde Fakundo Kampaco se istakao kao najbolji igrač meča sa 20 poena i 10 asistencija, dok je Edi Tavares ostvario dabl-dabl sa 18 poena i impresivnih 15 skokova. Serhio Ljulj je doprineo trijumfu sa 14 poena, Geršon Jabusele je dodao 16, dok su Mario Hezonja i Dženan Musa postigli po 10 poena.

Ova pobeda Real Madrida predstavlja izvanredan povratak nakon šokantnog poraza u finalu Evrolige od atinskog Panatinaikosa. Madriđani su demonstrirali izuzetnu mentalnu snagu i fokus, što ih je dovelo do ubedljive pobede nad jakim rivalom.

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Džanan Musa

Iako srpski internacionalac Nikola Kalinić nije imao svoje veče i upisao je samo jedan poen uz isto toliko skokova i asistencija, njegovo prisustvo na terenu i iskustvo i dalje imaju veliki uticaj na igru Barselone. Kalinićeva sposobnost da igra na više pozicija i njegova odbrambena sigurnost su svakako od velike važnosti za svoj tim.

Ukoliko se Real iz Madrida plasira u finale domaćeg šampionata, tamo će se susresti sa boljim timom iz mečeva Mursije i Unihake, pri čemu Mursija trenutno vodi sa 1-0.

Očekuje se da će madridski klub nastaviti sa istim nivoom motivacije i igre kako bi osigurao svoje mesto u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dddd

31.05.2024 09:54

Ono u zvezdi se nije moglo nazvati igranjem budimo realni!!