ORGANIZATORI U PROBLEMU! Haos na Rolan Garosu! Odigran samo JEDAN meč!

Autor:

Sport

27.05.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenske neprilike napravile kuršlus.

ORGANIZATORI U PROBLEMU! Haos na Rolan Garosu! Odigran samo JEDAN meč!

Foto: Tanjug/AP

Kiša koja je počela da pada oko 13 časova izazvala je prekid mečeva na spoljnim terenima Rolan Garosa, što će rezultovati pomeranjem zakazanih okršaja na neodređeno vreme. Ovo je izazvalo probleme za organizatore turnira i tenisere koji su trebali da igraju na otvorenim terenima.

Uprkos prekidima na spoljnim terenima, program na glavnim terenima "Filip Šatrije" i "Suzan Lenglen" neće biti pogođen nestabilnim pariskim (ne)vremenom. Očekuje se da će glavni meč dana biti sudar između legendarnog Španca i rekordera po broju titula u Bulonjskoj šumi (14), Rafaela Nadala, protiv Aleksandera Zvereva iz Nemačke, što će sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Na samom početku takmičenja, kiša je iznenadila tenisere i navijače, te je većina mečeva prekinuta usled padavina. Čak ni okršaji koji su se već zahuktali nisu bili izuzetak. Na taj način, prvi dan takmičenja završen je sa samo jednim okončanim duelom, dok su ostali prekinuti usled nepovoljnih vremenskih uslova.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trebalo bi da startuje na Rolan Garosu u utorak, ukoliko mu vremenske (ne)prilike dozvole. Protivnik najuspešnijem igraču "belog sporta" u istoriji biće domaći predstavnik Pjer Igo Erber, trenutno 142. igrač na ATP listi.

Nole je u Pariz stigao posle iznenađujuće eliminacije iz polufinala turnira u Ženevi od Tomaša Mahača iz Češke, koji je slavio posle preokreta rezultatom 2:1 (6:4, 0:6, 6:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading