STOP ZA OVU VEST, JAVILA DEVOJKA DA NIJE ONA.

Autor:

Sport

25.05.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je članica plesne grune "Red passion fly".

STOP ZA OVU VEST, JAVILA DEVOJKA DA NIJE ONA.

Foto: Instagram

Zvezdina čirlidersica Marijana Mitrović sinoć je bila prisutna u Pioniru na radnom zadatku, prateći pobedu Crvene zvezde protiv FMP - 97:87 u prvom meču polufinala KLS. Ali, tek nakon toga je svoje pratioce na društvenim mrežama dovela do usijanja.

 

 

Poznata kao jedna od najatraktivnijih čirlidersica sa regionalnih parketa, Marijana je oduvek privlačila pažnju javnosti svojim izgledom i performansima. Ovoga puta, putem Instagrama, javila se u provokativnom izdanju - fotografijom sa ležaljke na kojoj je imala samo minijaturni kupaći donji deo, bez gornjeg dela. Ova objava je izazvala veliku pažnju, a uz fotografiju je okačila i pesmu američkog pevača Tonija Ričmana "Million Dollar Baby".

Foto: Instagram

 


Marijana Mitrović, poznatija kao Mardžena, nije samo obična čirlidersica. Ona je članica grupe "Red Passion Fly" koja svojim performansima privlači pažnju javnosti. Njen izgled i harizma često su tema raznih medijskih izveštaja, a njeni postovi na društvenim mrežama uvek izazivaju veliku pažnju. Ova poslednja objava nije izuzetak - Marijanin provokativni izgled je izazvao lavinu komentara i lajkova na društvenim mrežama.

 

"Red passion Fly" je plesna grupa koja godinama nastupa na Zvezdinim utakmicama i od ranije je široj javnosti poznata po atraktivnim članicama. Crveno-beli u drugom meču folufinala Košarkške lige Srbije u ponedeljak gostuju FMP, nakon trijumfa u prvom meču (97:87).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading