NESTVARNO! POGLEDAJTE KAKO SE CRVENA ZVEZDA VRATILA SA -18 I POVELA PROTIV DERBIJA! Ovo su bile ključne trojke (VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo veče u Areni...

NESTVARNO! POGLEDAJTE KAKO SE CRVENA ZVEZDA VRATILA SA -18 I POVELA PROTIV DERBIJA! Ovo su bile ključne trojke (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su poveli sa 1:0 u plej of seriji regionalne lige protiv Studentskog centra nakon neverovatnog preokreta u Areni - 83:81.

Zvezda je iz Istanbula prenela užasnu energiju i na regionalnu ligu, pa se videlo odmah na startu da će velike probleme imati domaći sa izuzetno "nabrijanom" ekipom SC Derbija. Mnogo izgubljenih lopti, faulova u napadu i loših rešenja krasilo je igru crveno-belih u prvoj deonici, što su "Studenti" i te kako znali da iskoriste i steknu plus od šest poena posle prve četvrtine.

Posle minusa od 10 poena na poluvremenu, svakog momenta se očekivalo da Sferopulosov tim zaigra bolje, posle svakog poena činilo se da ulaze u seriju, ali su nekako bivali sve dalje od preokreta. Pavlićević i Hadžibegović su apsolutno izdominirali u trećoj četvrtini i najviše zahvaljujući njima dvojici razlika u jednom momentu bila je 18, a pred poslednji kvartal ogromnih 15 poena.

Ali o onome što se onda dogodilo pričaće se dugo, pogotovo ukoliko crveno-beli uspeju da osvoje titulu ABA ove sezone. Napad po napad, Crvena zvezda je svela razliku na svega šest poena. Davidovac je uneo odličnu energiju, Lazić pogodio vrlo važnu trojku, a Nedović potvrdio u kakvoj se formi nalazi u završnici sezone.

Nemanja je pre svih zaslužan za nestvaran preokret, budući da je on u dva navrata sa tri poena donosio izjednačenje svom timu, dok je vođstvo potvrdio trojkom Adam Hanga tek na minut i po do kraja meča. Njih dvojica su pogodili ključne šuteve sa distance i doneli svom timu 1:0 u seriji protiv crnogorskog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading