NANELI DOBIO VELIKO PRIZNANJE ZA KRAJ: Lep oproštaj od Evrolige!

Autor:

Sport

13.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno zasluženo.

NANELI DOBIO VELIKO PRIZNANJE ZA KRAJ: Lep oproštaj od Evrolige!

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Košarkaš Partizana, Džejms Naneli, istakao se kao najkorisniji igrač poslednjeg 34. kola ligaškog dela sezone Evrolige. Amerikanac je zabeležio impresivnu partiju u pobedi Partizana nad Valensijom u Beogradu rezultatom 79:66, postigavši 19 poena, uz dva skoka, četiri asistencije i indeks korisnosti 27. Ipak, nije jedini sa tom brojkom, pa je ovo priznanje podelio sa košarkašima Panatinaikosa Kostasom Slukasom i Markusom Hauardom, koji su takođe imali izvanredne nastupe.
 


Kostas Slukas je ostvario sjajan učinak protiv Albe, postigavši 16 poena, uz četiri skoka i sedam asistencija, dok je njegov tim Panatinaikos slavio pred svojim navijačima rezultatom 84:75. Sa druge strane, Markus Hauard je bio najefikasniji poenter sa čak 34 postignuta poena, uz jedan skok i tri asistencije, doprinoseći pobedi Baskonije u gostima protiv Virtusa rezultatom 95:91.

Sinoć protiv Valensije je u drugom poluvremenu Džejms Naneli izronio kao drugi heroj. Sve ono što je Smit radio do tada, preuzeo je Naneli. Trojke, dvojke, energija u odbrani i napadu, a onda kao šlag na tortu - pogodak za dva sa jedne noge sa zvukom sirene za na isteku treće četvrtine za +6 i delirijum na tribinama u Areni.

Nažalost, Grk i Amerikanac će imati priliku da sa dobrim partijama nastave dalje u Evroligi ove sezone, dok je za Nanelija učešće završeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading