OBRADOVIĆEVA NAJVEĆA GREŠKA? MOŽDA I NIJE SVE TAKO CRNO: Partizan ima potencijalnog "X" faktora pred NAJVAŽNIJI deo sezone

Autor:

Sport

13.04.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izronilo je rešenje.

OBRADOVIĆEVA NAJVEĆA GREŠKA? MOŽDA I NIJE SVE TAKO CRNO: Partizan ima potencijalnog "X" faktora pred NAJVAŽNIJI deo sezone

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sinoć su pobedom nad Valensijom obeležili kraj ovogodišnje epizode u Evroligi, može se slobodno reći ranije nego što se očekivalo. Dugo se pričalo o toj poslednjoj utakmici protiv Španaca u Areni - projektovana je da bude spektakl, dve ekipe u direktnom sudaru za prolaz u plej-of, međutim, u samo nekoliko rundi situacija se okrenula za 180 stepeni i dve ekipe su odigrale susret bez rezultatskog značaja za ikoga, budući da je Efes furioznom završnicom sezone obezbedio plasman u doigravanje.

Olimpijakos i Virtus po dva puta, Armani, Baskonija, Bajern pogotovo - da je samo neki od ovih mečeva otišao na stranu Partizana, sad bismo pričali drugu priču... Međutim, šta je tu je, nema mesta očajavanju. Sledi najbitniji deo sezone i borba za veliki trofej regionalne lige koji bi trebalo da osigura mesto u najelitnijem evropskom takmičenju i naredne sezone.

Republika

Foto: Starsport

Džejlen Smit protiv Valensije

U moru pesimizma posle neuspeha, postoji i jedna dobra stvar - sinoćna partija Džejlena Smita koja nagoveštava da bi crno-beli mogli da dobiju "X" faktor pred plej-of AdmiralBet ABA lige.

Nervozno su sinoć ušli igrači Partizana u meč, pa je Valensija uspela da preko raspoloženog Odželeja stekne šest poena prednosti posle prve četvrtine. A onda, šou jednog čoveka - upravo naturalizovanog Hrvata. Otvorio je taj period trojkom, potom nešto kasnije ponovio istu stvar, bacao se po loptu u reklame, te tako energijom u odbrani i ukradenim loptama digao sve grobare na noge. Završio je meč sa 15 poena, a kasnije je u paru sa Nanelijem bio najzaslužniji za trijumf i lep oproštaj od Evrolige.

Da li je Obradović pogrešio što ga nije pustio da zaigra više ove sezone? Nećemo nikad saznati, ali sigurno je da jedan drugom mogu reći "počnimo ljubav ispočetka" i da u plej-ofu Jadrana urade posao kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading