DELIJE POŽURITE DA KUPITE DEO ISTORIJE: Zvezda stavila na aukciju legendarni dres 1974.

Autor:

Sport

05.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sav novac sa aukcije ide u humanitarne svrhe.

DELIJE POŽURITE DA KUPITE DEO ISTORIJE: Zvezda stavila na aukciju legendarni dres 1974.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda se poklonila svojim legenda tokom utakmice 33. kola Evrolige sa Olimpijakosom. Duel u areni odigrao se dva dana nakon što se 2. aprila navršilo pola veka od čuvene utakmice u Udinama na kojoj su crveno-beli osvojili Kup pobednika kupova i to trijumfom nad čehoslovačkom ekipom Spartak Zbrojovka iz Brna rezultatom 86:75.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Šampionska generacija iz 1974. u Areni

Tim povodom su pozlaćene plakete uručene Slavniću, Vučiniću, Rakočeviću, Lazareviću, Pešiću, Žugiću, a uručio ih je predsednik kluba Nebojša Čović. Takođe, oni su dobili posebno izrađene dresove za zlatnim bedžom koje im je predao predsednik UO Željko Drčelić, a posebne zastavice i značke direktor kluba Nemanja Vasiljević.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Lepo podsećanje ispred Arene

Upravo jedna garnitura tih dresova biće prodata na aukciji koja je počela kad i utakmica sa Grcima, a u saradnji sa svetski poznatim međunarodnim sajtom koji obavlja aukcije originalnih i autentičnih dresova najpoznatijih svetskih klubova. Aukcija se završava 13. aprila, a moguće je u njoj učestvovati na sledećem linku https://www.matchwornshirt.com. Na aukciji će se naći dresovi svih igrača tima u ovoj sezoni, a početna cena će biti 89 evra.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Pola veka od uspeha

Ova aukcija je humanitarnog karaktera, jer će sva sredstva prikupljena od prodaje ovih dresova ići Specijalnoj Olimpijadi Srbije, višegodišnjem ONE TEAM partneru Zvezde, sa kojim i ove sezone zajedničkim snagama sa velikim uspehom u saradnji sa Evroligom realizuje program "TogetherWeGrow".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading