POZNATE FACE NA ZVEZDA - OLIMPIJAKOS! BEKAM stigao na bratski duel! Tu su i DONČIĆ, PIŽON, JARIĆ...

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je meč 33. kola Evrolige.

POZNATE FACE NA ZVEZDA - OLIMPIJAKOS! BEKAM stigao na bratski duel! Tu su i DONČIĆ, PIŽON, JARIĆ...

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Olimpijakos u okviru 33. kola Evrolige, a na tribinama Beogradske arene stigle su brojne poznate faze.

Ovaj duel elitnog takmičenja biće poslednji za beogradske crveno-bele pred svojim navijačima ove sezone, pa je gledalište dobro popunjeno. Ujedno, navijači dva bratska kluba - Zvezde i Olimpijakosa, zajedno su u kopu i trude se da naprave što bolju atmosferu.

Spektakl u srpskoj prestonici s lica mesta prate i legende. Konretno, tik pored parketa svoje mesto je zauzeo slavni fudbaler crveno-belih Vladimir Petrović Pižon. On je u Arenu stigao u pratnji svoje dve unuke.

Dojučerašnji napadač Zvezde Jovan Mijatović takođe je izazvao veliku pažnju. Popularni Bekam, kako su mu inače tepali na Marakani, dobio je aplauze okupljene publike. On je, podsetimo, novi fudbaler Njujork sitija, inače američke filijale prvaka Evrope Mančester sitija. Mijatovića je srpskom šampionu platio oko 10 miliona evra.

Foto: Starsport

Srećko Jarić

Uz voljeni klub večeras je i Saša Dončić! Otac jednog od najboljih NBA košarkaša - Luke Dončića nikada nije krio simpatije prema crveno-belim bojama, što je uostalom preneo na svog naslednika. Nedaleko od njega je još jedan otac košarkaške veličine. U pitanju je Srećko Jarić, otac bivšeg reprezentativca Marka Jarića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading