RAĐA I KUKOČ SU BILI VIĐENI U PARTIZANU! "Zaključali su nas u SOBU"! Evo ŠTA je pošlo po ZLU!

Autor:

Sport

30.03.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam rekao da hoću da idem", potvrdila je legenda jugoslovenske košarke.

RAĐA I KUKOČ SU BILI VIĐENI U PARTIZANU! "Zaključali su nas u SOBU"! Evo ŠTA je pošlo po ZLU!

Foto: Starsport

Dino Rađa i Toni Kukoč

Toni Kukoč, legenda jugoslovenske i hrvatske košarke, nedavno je boravio u Beogradu gde je prisustvovao utakmici između Partizana i Olimpijakosa u Evroligi.

Grobari su ga srdačno dočekali, iskazujući mu veliko poštovanje aplauzom. U intervjuu za "Sportski žurnal", Kukoč je otkrio da je imao priliku da zaigra za Partizan u prošlosti.

Naime, dok su on i Dino Rađa bili igrači Jugoplastike, tadašnji direktor Partizana, Dragan Kićanović, ih je obojicu nagovarao da pređu u taj klub, ali su na kraju ostali verni svojoj ekipi.

- Mogao sam da budem igrač Partizana. Tačnije, mogli smo Dino Rađa i ja da budemo igrači Partizana. Moglo je da se desi - istakao je Kukoč.

Foto: Republika

Toni Kukoč u Areni

Zatim je demistifikovao celu situaciju oko potencijalnog transfera u beogradske crno-bele.

- Ne znam koliko je to zaista tajna. Dok smo Rađa i ja bili u Puli na pripremama reprezentacije došao nam je Dragan Kićanović i predložio da pređemo u Partizan. Kića je tada bio direktor kluba, a nas dvojica igrači Jugoplastike koja nam još nije nudila ugovor. Lepo nas je nagovarao, rekao da je sve pripremljeno, da će sve biti brzo završeno. Onda smo nas dvojica zvali kućama i rekli roditeljima da imamo ponude za prelazak u Partizan. Ja sam rekao da hoću da idem. Onda su naši roditelji zvali ljude iz Jugoplastike, a oni čim su čuli šta se dešava zvali su nas i rekli da se vratimo u sobu, zaključamo i da ne izlazimo dok oni ne dođu. Tako smo i uradili. Zaključali smo se u sobi i ostali igrači Jugoplastike - dovršio je legendarni Toni Kukoč. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading