ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO: STIŽE OGROMNO POJAČANJE! Evo KADA se priključuje ekipi!

Autor:

Sport

24.03.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastične vesti za grobare.

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO: STIŽE OGROMNO POJAČANJE! Evo KADA se priključuje ekipi!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar na gostujućem terenu u utakmici 24. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 84:78.

Iako konačni učinak pokazuje suprotno, Derbi je pošteno namučio crno-bele na putu do 18. pobede u sezoni. 

Posle trijumfa, medijima se obratio strateg crno-belih, Željko Obradović. 

- SC Derbi igra odlično tokom sezone, radi se o timu koju ima veliki potencijal i sjajnog mladog trenera. Imali smo dosta problema tokom meča. Bilo je evidentno da smo umorni i spori posle duplog kola Evrolige, ali smo u nastavku meča uspeli da podignemo nivo igre u oba smera i stignemo do pobede - naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Šta je rešilo pitanje pobednika? Znatno agresivnija odbrana, pametne odluke u napadu. Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi.

Osvnuo se, za kraj, na situaciju oko Zeka Ledeja, od ranije odsutnog zbog smrti oca u Americi. 

- Razgovorao sam sa ljudima iz kluba, Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa. Dubai? Ne znam ništa o tome, niti me zanima. O tome se odlučuje na sastancima ABA lige, a ja sam maksimalno fokusiran na ono što nas očekuje do kraja sezone - dovršio je Željko.

Foto: Starsport

Zek Ledej

Takođe, poznata insajderska stranica navijača otkrila je da će se Zek priključiti ekipi u utorak, kada bi trebalo da bude sa saigračima na treningu od 11.00 časova. 

Crno-beli se sada nalaze na drugoj poziciji AdmiralBet ABA lige zbog bolje koš razlike i međusobnog skora protiv Budućnosti, a predstoji im susret upravo sa podgoričkom ekipom za vredno drugo mesto koje donosi izbegavanje Crvene zvezde do finala. 

Studenti su se sada izjednačili sa Splitom na osmom mestu, a obe ekipe imaju očinak 11-13, tako da će do kraja biti u grčevitoj borbi za plej-of mesto. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading