OBRADOVIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA NIJE IGRAO PANTER! Evo šta je Željko REKAO o tragediji koja je POGODILA Zeka Ledeja!

Autor:

Sport

16.03.2024

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašu Partizana preminuo otac, zbog čega nije bio u sastavu crno-belih.

OBRADOVIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA NIJE IGRAO PANTER! Evo šta je Željko REKAO o tragediji koja je POGODILA Zeka Ledeja!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su slavili protiv FMP Železnika rezultatom 88:57 u utakmici 23. kola AdmiralBet ABA lige pred svojim navijačima.

Posle meča, na konferenciji za medije je govorio Željko Obradović, trener crno-belih, koji je rekao da je početak bio loš, ali da su kasnije uspeli da uđu u utakmicu.

- Hvala svim ljudima koji su došli da nas bodre, ekipa FMP promenjena u odnosu na prvi deo AdmiralBet ABA lige, imaju nove igrače, novog trenera i drugačije izgledaju, probali smo da pristupimo ozbiljno, početak nije bio najbolji, ali smo onda uhvatili ritam, kad smo igrali agresivnu odbranu i kad smo pročitali njihovu odbranu, bilo je lakše za nas i na kraju zaslužena pobeda - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej

Na novinarsko pitanje o tome što je Željko ukazao veću minutažu nekim drugim igračima poput Smita i Koprivice, ali i o tragediji Zeka Ledeja, kome je preminuo otac.

- Oni dobijaju šansu i igraju, zavisi od protivnika i od forme i od onoga kako se ponašaju na treningu, to je presudno, to je najbitnije koliko ko provodi minuta - nastavio je Žoc, koji se potom osvrnuo i na Zeka Ledeja i njegovu porodičnu situaciju.

- Što se tiče Zeka, sad sam se čuo s njim, čuo sam se pre tri minuta, čuo sam, zvao sam ga da mu izjavim saučešće i pričao sam s njim na tu temu, niti sam ga pitao o njegovim namerama, u ovom trenutku pričati o bilo čemu drugom sem njegovog oca nema smisla.

Najtrofejniji evropski stručnjak se na kraju osvrnuo na činjenicu zbog čega Kevina Pantera nije bilo u sastavu.

Ne, Panter ne igra jer je to moja uloga, kao što rotiram i ostale igrače, on je u ritmu i imamo dve utakmice, bila je odluka da se odmori - istakao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading