ZAGREVANJE ZA BASKONIJU! Partizan s POLA SNAGE izašao na kraj sa "panterima"! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su FMP Železnik rezultatom 88:57 u 23. kolu AdmiralBet ABA lige.

ZAGREVANJE ZA BASKONIJU! Partizan s POLA SNAGE izašao na kraj sa "panterima"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nijednog trenutka pobednik nije dolazio u pitanje, a "panteri" su samo u prvom poluvremenu bili ravnopravan rival crno-belima. Treba reći da Partizan u ovom meču nije računao na kapitena Kevina Pantera, kao ni na Zeka Ledeja kome je preminuo otac.

 

Poenima Džejlina Smita, izabranici Željka Obradovića su početkom druge četvrtine prvi put stigli do dvocifrene prednosti (28:18), koju je FMP Železnik samo nakratko uspevao da prekine.

 

 

Išla je prednost "parnog valjka" do odlaska na poluvreme i na tada maksimalnih 16 razlike (43:27), ali su gosti iz beogradskog predgrađa uspeli da na veliki odmor odu sa "samo" 12 koševa zaostatka - 43:31.

Foto: Starsport

 

Na krilima Alekse Avramovića i Danila Anđušića, u drugom poluvremenu se razigrao i Ognjen Jaramaz, koji je davao ton igri crno-belih, koji su daleko pre kraja meča uspeli da reše sve dileme i u poslednjih 10 minuta uđu sa 20 poena prednosti - 65:45.

Poslednja četvrtina je predstavljala rutinsko odrađivanje posla, pa je trener Obradović pokušao da razigra sve raspoložive snage, pred daleko važnije mečeve duplog kola Evrolige, koje Partizan čekaju od srede do petka, protiv Baskonije, a potom i sa madridskim Realom, na ovom istom mestu, u pretpostavljamo krcatoj Areni.

Šampiona je do nove pobede predvodio Balša Koprivica sa 13 poena, Pi Džej Doužer je dao 10, Aleksa Avramović devet, Uroš Trifunović osam, dok je Jaramaz na šest poena dodao i pet asistencija.

Kod FMP Železnika istakli su se Jovan Novak sa 13 poena i Matic Rebec koji je dao tri poena manje. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading