CRNI POLNI ORGAN POSLE MEČA U NBA: Košarkaši napravili NESVAKIDAŠNJI prizor u Americi! (FOTO)

Autor:

Sport

18.03.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristili su svoja interesantna prezimena.

CRNI POLNI ORGAN POSLE MEČA U NBA: Košarkaši napravili NESVAKIDAŠNJI prizor u Americi! (FOTO)

Foto: OrlandoMagic

Grejdi Dik i Entoni Blek

Urnebesna scena nakon meča Orlanda i Toronta

Košarkaši Orlanda ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Toronta rezultatom 111:96, ali ono što se desilo nakon meča ostavilo je sve prisutne u neverici, a one kraj malih ekrana u suzama od smeha. Naime, nakon razmene dresova između Grejdija Dika i Entonija Bleka, otkriven je neobičan ispis na njihovim dresovima - "Black Dick" (crni pe*is). Ova pomalo "bezobrazna" poruka izazvala je smeh među igračima, ali i ostalim prisutnima, zbog očiglednog dvostrukog značenja reči "Dick" na engleskom jeziku.

Reč "Dick" u ovom kontekstu može imati lascivno značenje, što je dodatno pojačalo urnebesnu atmosferu. Košarkaši su se nasmejali situaciji i "većali" su da li bi trebalo to da urade, međutim onda su presekli i razmenili dresove, a komentari poput "Razumeli su zadatak" i "Uradili ovo samo za mim kulturu" dodatno su upotpunili ovaj neobičan trenutak.


Toronto vezao šesti poraz

Uz sve ovo, treba napomenuti da je ekipa Toronta doživela šesti uzastopni poraz. Trener Rajaković i dalje traži rešenje za ovaj negativan niz, a izgleda da će mu biti potrebno dodatno vreme i trud da povrati timsku formu i samopouzdanje igrača.

Ova serija poraza definitivno je izazvala zabrinutost među navijačima, ali i samim igračima, te će ekipa morati da pronađe način da preokrene situaciju i vrati se na pobednički kolosek.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading