KAKO ĆE DELIJE REAGOVATI NA OVO? Ivanović SE DIVI navijačima PARTIZANA! "To je INSPIRACIJA za bilo kog igrača"!

Autor:

Sport

18.03.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiva izjava bivšeg trenera Zvezde.

KAKO ĆE DELIJE REAGOVATI NA OVO? Ivanović SE DIVI navijačima PARTIZANA! "To je INSPIRACIJA za bilo kog igrača"!

Foto: Starsport

U utorak od 20.30 časova na svom parketu, Partizan će dočekati ekipu Baskonije. Španci se trenutno nalaze dve pozicije iznad crno-belih na tabeli, sa čak tri pobede više od izabranika Željka Obradovića. Stoga, jasno je da je ovo "parnom valjku" izuzetno bitan meč u borbi za plasman u plej-in Evrolige.

Trener tima iz Vitorije, Duško Ivanović istakao je značaj atmosfere u najvećoj srpskoj dvorani, naglašavajući da je Partizan "inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu". 

Foto: www.profimedia.rs

Duško Ivanović

- Partizan ima arenu u kojoj navijači čine nešto posebno i vrlo je tešo igrati. Može biti i vrlo teško, ali i vrlo lepo jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu. Problem sa mnogim timovima je što su oni impresionirani kada dođu tamo i pomalo se izgube. Partizan počinje vrlo dobro tamo, sa euforijoim, agresivnošću, krađom lopti, brzo igraju. Imaju dobar pokretač. Navijači su ti koji ih guraju i daju im snagu da igraju bolje. Moji igrači moraju da znaju da su ta publika i atmosfera takođe nešto što može i nama da da snagu. Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni. To je ključ ove utakmice - rekao je Ivanović.


Crno-beli su prošle godine savladali Baskoniju u Areni, dok su ove sezone poraženi u prvom meču u Fernando Buesa Areni. Izdvajajući istoriju duela, Ivanović je naglasio da su navijači ključni faktor za Partizan, te da atmosfera može biti inspiracija i za gostujući tim.

Uoči ovog važnog meča, očekuje se velika podrška navijača na tribinama, a sam meč će svakako biti ispunjen napetošću i neizvesnošću. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog susreta. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading