OGLASIO SE ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED BASKONIJU! Evo ŠTA se zna o LEDEJU! Otkrio je KLJUČ POBEDE!

Autor:

Sport

18.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično je opširan bio najtrofejniji stručnjak Starog kontinenta.

OGLASIO SE ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED BASKONIJU! Evo ŠTA se zna o LEDEJU! Otkrio je KLJUČ POBEDE!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana igraće jednu od najbitnijih utakmica sezone protiv Baskonije, u utorak (20.30) na domaćem terenu, u okviru 30. kola Evrolige. Susret bi mogao da odluči kolike su šanse crno-belih da se nađu na željenom desetom mestu, a time nastave takmičenje u Evropi. 

Povodom duela, oglasio se trener Partizana Željko Obradović. 

-  Sad smo u situaciji da naredne tri utakmice igramo kod nas u Areni, to je dobra stvar. Znamo koliko su važne, još imamo šanse da budemo u tih, kako se to već zove, top ten, tako da ćemo probati da u odnosu na ono što nam je iskustvo iz prve utakmice, da se pripremimo - rekao je Obradović, pa se dotakao Baskonije:

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Znamo da je to tim koji izvanredno šutira za tri poena, osim jednog jedinog igrača na poziciji pet, svi ostali su sposobni da šutiraju za tri poena, a da ne pričam sad o Hauardu koji je na primer jednu utakmicu protiv Barselone šutirao 22 puta za tri poena. Prosek njihov je preko 30 šuteva, ključ utakmice je sigurno u tome da ne ubacuju u velikom procentu šut za tri poena i da sprečimo ofanzivni skok pre svega njihovih visokoh igrala koji su izuzetno agresivni.

Što se zdravstvenog biltena tiče, kako je trofejni trener istakao "Svi su okej", a potom je na kraju otkrio i kakva je situacija sa Zekom Ledejom, kome je nedavno preminuo otac.

- Zek je u Americi - kratko je dodao Obradović.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading