SILEDŽIJA JABUSELE PONOVO NAPADA! Posle Egzuma, nasrnuo na LJUBIMCA DELIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali smo prilike da vidimo žustar sukob.

SILEDŽIJA JABUSELE PONOVO NAPADA! Posle Egzuma, nasrnuo na LJUBIMCA DELIJA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Geršon Jabusele

Intrigantan snimak stiže sukoba nam iz Španije, sa meča ACB lige između košarkaša Real Madrida i Unikahe. 

Naime, došlo je do prilično žustrog konflikta između Geršona Jabuselea i Fakunda Kampaca. Prilikom jednog tajm-auta, vatreni Argentinac, i već poznato agresivni Francuz, upali su u "klinč" oko nepoznate nesuglasice. 

Bilo je dosta vikanja, a čak su se jedan drugom unosili u lice, međutim, konačni epilog okršaja nije poznat, s obzirom da je Serhio Ljulj peškirom prekrio kameru, i tako zaklonio ovaj neprijatni događaj od očiju javnosti. 

 

 

Podsećamo, Jabusele je poznat po svojim izlivima agresije. Svi navijači Partizana čuvaju ga u lošem sećanju, s obzirom da je prilikom krvavog sukoba crno-belih sa "Los Blankosima" u drugoj utakmici plej-fa, dohvatio Dantea Egzuma i karate zahvatom ga zalepio za patos. Australijski košarkaš je tom prilikom doživeo lakšu povredu palca na nozi, a prava je sreća da se ništa ozbiljnije nije dogodilo sa sada košarkašom Dalas Maveriksa. 

Takođe, ni Fakundo Kampaco nije nekakvo nevinašce. Omaleni Argentinac je čuven po svom prgavom stilu igre, i neretko upada u klinč sa igračima protivničke ekipe, ne bi li tako prouzrokovao sukob, koji bi preokrenuo utakmicu u korist njegovog tima. 

Ipak, ovdašnja javnost ga uglavnom pamti po lepom, s obzirom da je prošle sezone nastupao u dresu Crvene zvezde. Od tada, pa do danas, nastavlja da bude veliki ljubimac delija, a nesumnjivo je da će vatrene pristalice uvek biti na strani svog Argentinosa, sem možda kada svoje prljave trikove koristi protiv beogradskog kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading