PANTERI SE PREDALI PRED PARTIZAN: "TEŠKO možemo da iznenadimo crno-bele"!

Autor:

Sport

16.03.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svesni su jačine protivnika..

PANTERI SE PREDALI PRED PARTIZAN: "TEŠKO možemo da iznenadimo crno-bele"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana večeras od 21.00 dočekuju FMP u 23. kolu Admiralbet ABA lige.

Crno-beli u ovaj meč ulaze nakon poraza od Barselone u Evroligi, ali su apsolutni favoriti protiv ekipe iz Železnika koja igra po sistemu toplo-hladno.

Saša Nikitović je treći trener od starta sezone, a čini se da je mladi stručnjak pravo rešenje za ovu ekipu jer su počeli da pružaju mnogo bolje partije od njegovog dolaska u Železnik.

FMP se trenutno nalazi na 12. poziciji regionalnog šampionata sa skorom 7-15, dok je Partizan treći uz 16-6.

Republika

Foto: Starsport

Detalji sa meča FMP-Partizan u prvom delu sezone

 

Nikitović smatra da gostovanje u Areni nije prilika da se "fade fleke".

-Ekipa Partizana nam je u prvom delu prvenstva priredila veliki poraz. Sama činjenica da su u gornjem delu tabele i da nastupaju u Evroligi govori da imaju najviše ciljeve. Mi u ovom trenutku imamo jedan cilj, a to je opstanak u ligi. Sve te činjenice govore da je Partizan apsolutni favorit u ovoj utakmici. Mi pokušavamo da dođemo do željene pobede koja bi nam omogućila opstanak u ligi. Teško je očekivati da mi možemo da priredimo možda i najveće iznenađenje u ligi ove sezone, ali uvek možemo da se nadamo u pozitivne stvari. Šta će biti, videćemo nakon 40 minuta - rekao je Nikitović.

Ulaz u halu će biti besplatan, tako da je ovo prilika da grobari u što većem broju dođu da podrže svoje izabranike pred kojima je najvažniji period sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading