GROBARI U TRANSU! Obradoviću stigla NAJLEPŠA MOGUĆA vest!

Autor:

Sport

15.03.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se ovome nisu nadali.

GROBARI U TRANSU! Obradoviću stigla NAJLEPŠA MOGUĆA vest!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Asvela su ostvarili važnu pobedu u 29. kolu Evrolige, trijumfujući nad ekipom Efesa rezultatom 84:80.

Trenutni skor tima iz Vilerbana iznosi 7 pobeda i 22 poraza, dok je Efes zabeležio 12 trijumfa i 17 neuspeha, čime je napravio korak unazad ka plasmanu u nokaut fazu takmičenja.

Domaćin je tokom meča pokazao agresivnost, čvrstoću i rasterećenost, što im je omogućilo da preuzmu inicijativu i kontrolu nad utakmicom. Već u prvoj četvrtini su stekli prednost od sedam poena, koju su zadržali tokom većeg dela meča. Uz odlične partije Timotija Luvavua, Jusufa Fala i Dešona Tomasa, Asvel je uspeo da održi prednost i stigne do važne pobede.

Iako je Asvel imao značajnu prednost tokom većeg dela meča, Efes se nije predavao. U poslednjim minutima utakmice, Efes je uspeo da se približi i dođe do rezultata 80:81 na samo 28 sekundi pre kraja. Međutim, odlučujući trenutak je bio pogodak Parija Lija, koji je trojkom na četiri sekunde pre kraja stavio tačku na dramu i obezbedio pobedu za Asvel.

U narednoj rundi elitnog takmičenja, Asvel će gostovati ekipi Makabija, dok će Efes biti domaćin ekipi Olimpijakosa. Očekuje se da će ove utakmice biti još jednako uzbudljive i da će obe ekipe uložiti maksimalan napor kako bi ostvarile povoljan rezultat.

Ovim trijumfom, francuski tim je učinio veliku uslugu Partizanu, budući da je turska ekipa uz Valensiju glavni konkurent crno-belima za mesto koje vodi u plej-in. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading