ŽELJKO OBRADOVIĆ NAJAVIO PROMENU U PARTIZANU! Šta OVO treba da znači?!

Autor:

Sport

10.03.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava proslaveljnog stručnjaka.

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAJAVIO PROMENU U PARTIZANU! Šta OVO treba da znači?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizan doživeli su četvrti poraz na pet utakmica u Evroligi od Armanija, i sada im ostaje da se okrenu obavezama u šampionatu Jadrana. Sledi duel sa Borcem iz Čačka u ponedeljak od 19.00 časova u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige, a crno-beli imaju apsolutni imperativ pobede na ovom duelu. 

Pred susret sa klubom iz svog grada, govorio je Željko Obradović, trener "parnog valjka", i pri tome najavio promenu, neophodnu za kvalitetan pristup meču.

- Moramo da promenimo ‘čip’, da se vratimo AdmiralBet ABA ligi u ovom ritmu utakmica. Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, pre svega u Čačku. Moramo sa apsolutno najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat - istakao je Obradović.

Foto: Nova Sport

Željko Obradović

Takođe je za medije govorio i krilni centar Partizana, Alen Smailagić, naglašavajući da koliko je ovo važan meč, shodno lošim rezultatima u prethodnom periodu. 

- Imaju kvalitetne igrače, a naročito dobro igraju kod kuće. Mi izlazimo iz teškog poraza. Moramo da suzbijemo redove, odigramo najkoncentrisanije i najjače moguće. Probaćemo da zaboravimo poraz iz Milana, da nastavimo dalje, najbolje što možemo do kraja sezone -, naglasio je Smailagić.

Partizan je trenutno trećeplasirana ekipa AdmiralBet ABA lige, i nalazi se iza Budućnosti sa 15 pobeda na 21. susretu. Podgoričani mu beže sa skorom 17-5, a večiti rival Crvena zvezda je već daleko odmakao sa učinkom 18-3. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading