ŽELJKO KONAČNO SLAVI! Ključ POBEDE je bila KONCENTRACIJA! Da li je ovo najava BOLJIH DANA?

Autor:

Sport

11.02.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstoje pripreme za turnir u Nišu.

ŽELJKO KONAČNO SLAVI! Ključ POBEDE je bila KONCENTRACIJA! Da li je ovo najava BOLJIH DANA?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu protiv ekipe Igokee u Laktašima, ostvarivši svoju 14. pobedu u okviru 20. kola regionalne AdmiralBet ABA lige.

Rezultat od 52:98 jasno pokazuje dominaciju crno-belih tokom celog meča, čime su se popeli na deobu trećeg mesta na tabeli sa Cedevita Olimpijom.


Trener Partizana, legendarni Željko Obradović, izrazio je zadovoljstvo igrom svog tima na konferenciji za medije nakon meča. Istakao je da je ekipa odigrala veoma koncentrisano, posebno ističući izvanrednu drugu četvrtinu koja je bila ključna za njihovu dominaciju.

Foto: Starsport

Željko Obradović

Takođe, nije propustio priliku da se zahvali navijačima Partizana na fantastičnom ambijentu, kao i domaćinima na gostoprimstvu, ističući da je Igokea drugačiji tim nego u prvom delu.

- Prvo da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili ovde u Laktašima, na dočeku ekipe sinoć i večeras na fantastičnom ambijentu. Mislim da smo odigrali veoma koncentrisano, druga četvrtina je bila izvanredna i u tom stilu smo nastavili. Igokea je drugačiji tim nego u prvom delu. Napravili su mnogo dobrih stvari. Hvala im na gostoprimstvu, kad god smo došli ovde dočekali su nas na izvanredan način i hvala im na svemu - rekao je Žoc.

Obradović je takođe najavio predstojeći Kup "Radivoja Koraća", ističući da je ekipa već fokusirana na naredni izazov. Partizan će prvi meč na Kupu igrati u četvrtak uveče protiv Hercegovca iz Gajdobre, te se očekuje da će crno-beli nastaviti sa istim tempom i koncentracijom kako bi ostvarili još jedan uspeh.

Ova pobeda crno-belih definitivno će im dati dodatni elan pred predstojeće takmičarske izazove, a navijači Partizana za sada mogu mirno da spavaju, jer je crni niz gotov. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading