AVRAMOVIĆ SKROMAN NAKON BLISTAVE PARTIJE: Moraš da veruješ saigračima i da imaš njihovo poverenje! Ovako možemo do plej-ofa ili plej-ina

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa oduševio sa 30 poena u trijumfu nad Efesom 100:90.

AVRAMOVIĆ SKROMAN NAKON BLISTAVE PARTIJE: Moraš da veruješ saigračima i da imaš njihovo poverenje! Ovako možemo do plej-ofa ili plej-ina

Foto: Starsport

Heroj pobede Partizana protiv Efesa rezulatom 100:90 bio je fantastični Aleksa Avramović, koji je postigao čak 30 poena i maltene sam u finišu rešio pitanje pobednika.

Crno-belima je to 13. pobeda nakon 27. kola Evrolige, dok je turski predstavnik na učinku od 11-16.

Aleksa je prethodno bio zapažen i u dresu reprezentacije.

- Uvek je čast da reprezentantujem Srbiju i Partizan. Sezona je sačinjena od uspona i padova, nekad si gore, a nekad dole. Moraš da veruješ saigračima i da imaš njihovo poverenje. Ako je tako ostvarićeš svoje ciljeve. Čestitam timu, saigračima, trenerima. Ovako možemo do plej-ofa ili plej-ina, ne znam gde ćemo stići. Najvažnija je pobeda - rekao je skromni Avramović.

Danilo Anđušić je pružio veliki doprinos u pobedi Partizana nad Efesom, a nakon meča je posebno istakao podršku navijača.

- Hvala navijačima, posle svega što se dešavalo. Priredili su neverovatnu atmosferu, to pokazuje da smo drugačiji od drugih i da smo najbolji - rekao je Anđušić.

Podrška navijača treneru Obradoviću takođe ga je oduševila na početku meča.

- Toliko su dugo i glasno pevali, malo je falilo da zapevamo sa njima. Pokazali su da vole klub, bez obzira na rezultate i na sve što se trenutno dešava - rekao je srpski košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading