SFEROPULOS OTKRIO KAKVO JE STANJE SA TOPIĆEM I TOMPKINSOM: Evo hoće li nastupiti u Minhenu!

Autor:

Sport

29.02.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje ih težak meč u Minhenu.

SFEROPULOS OTKRIO KAKVO JE STANJE SA TOPIĆEM I TOMPKINSOM: Evo hoće li nastupiti u Minhenu!

Foto: Starsport

Crvena Zvezda se sprema za novi izazov u Evroligi

Košarkaši Crvene Zvezde su se vratili u akciju nakon pauze zbog Kupa i reprezentativnog prozora, spremni da se suoče sa novim izazovima u Evroligi. Nakon osvajanja Kupa, ekipa zajedno ide u Minhen gde će se u petak od 20:30 susresti sa Bajernom u okviru 27. kola.

Očekivanja trenera Janisa Sferopulosa


Trener Janis Sferopulos izneo je očekivanja pred nadolazeći meč sa Bajernom ističući važnost dobre igre, s obzirom da se susreću sa sjajnim timom na njihovom terenu. Takođe, osvrnuo se na stanje Nikole Topića i Treja Tompkinsa, ističući da su obojica u procesu rehabilitacije, ali da se očekuje njihov povratak na parket uskoro.
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Janis Sferopulos

Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone, rekao je Zvezdin strateg i dodao:

Topić i Tompkins su takođe u procesu rehabilitacije, ali su mnogo bolje. Možete ih videti na parketu, ali i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na parketu. Pričamo sa doktorima i prvo želimo da dođe do optimalne forme. On je u poslednjoj fazi rehabilitacije, doktori su pozitivni i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama, nastavio je Grk.

Zvezda je pre dve nedelje osvojila Kup Radivoja Koraća.

Nije moj trofej, već trofej tima. Veoma sam srećan zbog cele organizacije. Za mene i sve u klubu je bilo veoma važno da osvojimo trofej. Mi smo Zvezda i borimo se za svaki trofej - rekao je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading