POTVRĐENE NAJAVE NEBOJŠE ČOVIĆA! Zvezda sve BLIŽA velikom POJAČANJU!

Autor:

Sport

28.02.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji idu u prilog crveno-belima.

POTVRĐENE NAJAVE NEBOJŠE ČOVIĆA! Zvezda sve BLIŽA velikom POJAČANJU!

Foto: Starsport

Španski portal "Encestando" tvrdi da je srpski košarkaš Nikola Kalinić (32) blizu povratka u Crvenu zvezdu narednog leta, pošto Barselona ne planira da produži ugovor sa njim!

Prema pomenutom sajtu, iskusni krilni igrač neće ostati u katalonskom timu, a aktuelni vicešampion Jadrana je prvi favorit da ga dovede. Ova vest bi mogla da označi povratak Kalinića u klub sa Malog Kalemegdana, gde je već nosio dres u sezoni 2014/15. i 2021/22, ostvarivši zapažene uspehe.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Pored Crvene zvezde, "Encestando" navodi da postoji interesovanje još nekih ekipa za angažovanje Nikole Kalinića. Kako se navodi, on je skup košarkaš sa mnogo kvaliteta, prvenstveno u odbrani i na skoku, te ima veliko iskustvo na pozicijama krila i krilnog centra. Međutim, plan Barselone je da njegova uloga pređe na Džoela Paru, jer klub traži igrača drugačijih karakteristika, pre svega u napadu i sa izraženim ofanzivnim zadacima.

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, potvrdio je interesovanje kluba za Nikolu Kalinića, ističući da se radi na tome da se iskusni košarkaš vrati u redove crveno-belih. Čović je takođe otkrio da Zvezda želi da angažuje i druge igrače sa srpskim pasošem, što ukazuje na ambiciozne planove kluba u predstojećoj sezoni.

Nikola Kalinić je otišao u Barselonu nakon uspešnog perioda u Crvenoj zvezdi, ali se čini da nije uspeo da se potpuno afirmiše u katalonskom timu. Iako je pružao kvalitetne partije, njegova uloga u ekipi se menjala, te se spekuliše o mogućem povratku u klub gde je ostvario značajne uspehe i postao miljenik delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading