PEŠIĆEV "ORAO" PROMENIO SREDINU! Reprezentativac Srbije IMA novi KLUB!

Autor:

Sport

27.02.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično.

PEŠIĆEV "ORAO" PROMENIO SREDINU! Reprezentativac Srbije IMA novi KLUB!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije, Dušan Ristić, odlučio je da promeni klub u Španiji, pa će sezonu završiti kao član ekipe San Pablo Burgos.

Ovaj tim se takmiči u drugoj španskoj ligi, a nekadašnji igrač Crvene zvezde je iz Tenerifea prešao u trećeplasirani sastav nižeg ranga takmičenja.

Ristić je u dresu Tenerifea, koji se trenutno nalazi na šestom mestu u ACB ligi, u proseku beležio sedam poena i imao 3,2 uhvaćene lopte.

 

 

Sa 28 godina, Dušan ima bogato iskustvo igranja u različitim klubovima širom Evrope. Pre Tenerifea, nosio je dresove Astane, Breše, Avtodora, Fuelanbrade i Galatasaraja. Srpski centar je karijeru počeo u FMP Železniku, a potom sa Malog Kalemegdana se otisnuo na međunarodnu scenu.

Nedavno je bio akter u pobedama košarkaške reprezentacije Srbije, koja je posle trijumfa nad Finskom u Beogradu savladala i Gruziju u Tbilisiju, načinivši ogroman iskorak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Šampionat Starog kontinenta, podsetimo, održaće se u septembru naredne godine, a organizatori takmičenja su Letonija, Finska, Kipar i Poljska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading