OBRADOVIĆ SPREMIO "BOMBU"! Partizan dovodi POJAČANJE iz crveno-belog TABORA!

Autor:

Sport

27.02.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri su još tri tima.

OBRADOVIĆ SPREMIO "BOMBU"! Partizan dovodi POJAČANJE iz crveno-belog TABORA!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaški klub Partizan već sada razmatra potencijalna pojačanja za narednu sezonu, a jedno od imena koje je privuklo pažnju crno-belih je Ajzea Kenan.

Reč je o 32-godišnjem igraču koji je pružio impresivne partije u dresu Olimpijakosa tokom ove sezone. Pored crno-belih, za usluge igrača iz crveno-belog tabora zainteresovani su: Makabi Tel Aviv, Efes i Virtus iz Bolonje.

Svi oni, kao i Partizan, detaljno istražuju visinu i trajanje ugovora igrača za koje su zainteresovani, kao i da li postoje naznake da bi trenutni tim bio voljan da ih zadrži.

Republika

Foto: Starsport

Ajzea Kenan

Jedan od ključnih faktora koji može uticati na odluku igrača poput Ajzee Kenana je i Željko Obradović. Najtrofejniji evropski trener ima reputaciju koja može biti presudna prilikom donošenja odluka o prelasku u tim iz Humske.

Kenan je drugi najbolji strelac crveno-belih u Evroligi ove sezone, sa prosečno 12.7 poena po utakmici, kao i da je drugi najbolji trojkaš sa impresivnih 46.6 odsto uspešnosti.

Ovi statistički podaci dodatno naglašavaju kvalitete ovog igrača i čine ga poželjnim potencijalnim pojačanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading