DAO JE FINCIMA 15 POENA U DRUGOM POLUVREMENU! Aleksa se ZAHVALIO navijačima, pa OTKRIO šta je "orlovima" dalo KRILA!

Autor:

Sport

23.02.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentacija upisala pobedu na startu kvalifikacija za Evrobasket.

DAO JE FINCIMA 15 POENA U DRUGOM POLUVREMENU! Aleksa se ZAHVALIO navijačima, pa OTKRIO šta je "orlovima" dalo KRILA!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je sjajno startovala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. pošto je trijumfovala u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv neugodnih Finaca (77:61). 

Utiske posle velike pobede izneo je i košarkaš Partizana, Aleksa Avramović, koji se na prethodnom Mundobasketu okitio srebrnom medaljom:

- Hvala divnoj publici, to nam je mnogo značilo, naročito kada smo bili u blagom padu, tad su nam davali vetar u leđa. Ušli smo u meč sa tenzijom, ali potom smo uspostavili našu igru, odbranu pre svega - rekao je Avramović.

Republika

Foto: Starsport

 

Plejmejker je igrom podsetio na partije sa Svetskog prvenstva u Manili, ali nema mesta euforiji pošto je naredni meč već u ponedeljak protiv Gruzije u gostima.

- Zaslužena pobeda. Idemo u Gruziju, oni su izgubili i biće silno motivisani, ali i mi želimo mnogo tu drugu pobedu, koja bi nam značila. Uvek je lepo kada bilo koji igrač pozitivno utiče na decu. Hvala što su došli da nas podrže, nadam se da će doći i u sledećem prozoru - istakao je srebrni srpski reprezentativac sa Filipina. 

Gruzini su, podsetimo, na premijeri doživeli šokantan poraz od Danske, pa će četa Aleksandra Džikića biti u velikom problemu, ukoliko "orlovi" i u ponedeljak opravdaju epitet velikog favorita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading