SAD ILI NIKAD: Vreme je za NBA pojačanje u Partizanu!

Autor:

Sport

23.02.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je ostao bez kluba, a poznato je da je navijač Partizana.

SAD ILI NIKAD: Vreme je za NBA pojačanje u Partizanu!

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski: Od NBA lige do mogućeg povratka u Evropu

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski doživeo je neočekivani preokret u karijeri nakon što je dobio otkaz u Oklahomi, zbog čega se sada suočava sa izborom da li će čekati novu ponudu iz Amerike ili se vratiti u Evropu.

Mogući povratak u Evropu i interesovanje evroligaških timova

Pokuševski je pre odlaska u NBA ligu igrao za Olimpijakos, što ga čini poželjnim igračem za mnoge evroligaške timove. Spekuliše se da bi među zainteresovanim timovima mogao biti i Partizan, čiji je Pokuševski veliki navijač. Tokom jedne posete utakmici Partizana, izjavio je da bi voleo da obuče crno-beli dres jednog dana, te je izrazio nadu da će se to ostvariti.

Republika

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski


Pokuševski kao navijač Partizana i podrška akciji "Jedan Partizan imamo"

Pokuševski je istakao svoju povezanost sa Partizanom, jasno otkrivajući da je navijač ovog kluba i da je prisustvovao utakmicama, izrazivši svoje oduševljenje atmosferom koju pruža ovaj klub. Takođe, Pokuševski je podržao akciju prikupljanja sredstava za plaćanje poreza "Jedan Partizan imamo", pokazujući svoju privrženost klubu.

Neuspeh u dresu "Gromova"

U prve dve sezone Pokuševski je dobio priliku da igra, ali ove gotovo da nije imao kada da pokaže svoje veštine na terenu. Sa samo 10 odigranih utakmica ove sezone, beležio je prosečno 1,2 poena i 1 skok po meču. Iako je za 150 odigranih utakmica u Oklahomi imao solidan prosek od 7,5 poena i 4,7 skokova, očigledno je da nešto nije išlo kako treba. Izvesno je da mu je potrebna neka "odskočna daska" za nastavak karijere, a Partizan bi upravo mogao da bude idealno mesto za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading