KAO GROM IZ VEDRA NEBA! LJUBIMAC GROBARA I BOGDANOVIĆ TREJDOVANI! Evo GDE će igrati!

Autor:

Sport

08.02.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo niotkuda stiže vest.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! LJUBIMAC GROBARA I BOGDANOVIĆ TREJDOVANI! Evo GDE će igrati!

Foto: KK Partizan

Spektakularni trejd: Bojan Bogdanović stigao u Njujork Nikse

Poslednjeg dana "trejd dedlajna" dogodio se spektakularni trejd između Detroit Pistonsa i Njujork Niksa, koji je iznenadio mnoge ljubitelje košarke. U razmeni, hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović prešao je u redove ekipe iz "velike jabuke". Njujork je u ovoj razmeni dobio Bogdanovića i Aleka Burksa, dok su put najgore franšize u ligi krenuli Kventin Grajms, Malakaj Flin, Evan Furnije, Rajan Arčidijakono i dva pika druge runde.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bojan i Bogdan Bogdanović

Šarlot Hornets i Oklahoma Siti Tander izvršili su trejd

Takođe, Šarlot Hornetsi i Oklahoma Siti Tanderi izvršili trejd koji će zasigurno uticati na dinamiku timova.


Gordon Hejvord pojačava Oklahoma Siti

Američki košarkaš Gordon Hejvord, koji je do sada nosio dres Šarlot Hornetsa, sada će se pridružiti ekipi Oklahome, gde će se pridružiti srpskim igračima Alekseju Pokuševskom i Vasiliju Miciću. Hejvord je ove sezone odigrao 25 utakmica, a u proseku postiže 14,5 poena, 4,7 skokova i 4,6 asistencija. Ovo je svakako važan korak za Oklahoma Siti Tanderse, koji će sada imati još snažniji tim za naredne izazove.

Hornetsi dobili Davisa Bertansa i Trea Mena

Sa druge strane, Šarlot Hornetsi su dobili bivšeg igrača Partizana Davisa Bertansa i beka Trea Mena. Bertans, koji je već stekao značajno iskustvo u evropskoj košarci, sada će dobiti priliku za veću minutažu i pokazivanje svojih veština u dresu Hornetsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading