BRUKA I SRAMOTA: Đilasovac napao Vučića i izazvao haos na antisrpskom skupu!

Autor:

Vesti

08.02.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna izjava Pavla Grbovića na antisrpskom skupu

BRUKA I SRAMOTA: Đilasovac napao Vučića i izazvao haos na antisrpskom skupu!

Foto: Tanjug-Strahinja aćimović


Na nedavno održanom antisrpskom skupu, Pavle Grbović, član Đilasove koalicije, izazvao je burne reakcije svojom izjavom o politici Srbije. Njegove reči izazvale su polemike i osude, a situacija dodatno eskalirala kada je istakao stavove koji su naišli na oštru reakciju domaće javnosti.

**Optužbe na račun aktuelnog režima**

Grbović je optužio aktuelni režim da je propustio priliku da uskladi spoljnu politiku sa EU i umesto toga se okrenuo Rusiji, čime je, prema njegovom mišljenju, izolovao građane od Evrope. Oštro je kritikovao Vladu zbog nedostatka hrabrosti i vizije u vođenju spoljne politike, posebno ističući potpisivanje sporazuma sa Rusijom o borbi protiv obojenih revolucija.

"Vučić brifuje ruskog ambasadora u Beogradu o protestima opozicije, podsećam vas da je Vulin potpisao sporazum sa Rusijom o borbi protiv obojenih revolucija. Srbija je sa početkom rata u Ukrajini imala priliku da se približi klubu najrazvijenih evropskih zemalja kroz političke odluke ali, zbog nedostatka hrabrosti i vizije režima, umesto da uskladi svoju spoljnu politiku sa EU i uvede sankcije Rusiji, Srbija je odlučila da uskladi svoju politiku sa ruskom politikom i izoluje svoje građane od Evrope!"


**Reakcije na Grbovićevu izjavu**

Ova izjava je naišla na osudu kod mnogih, posebno zbog toga što je data na skupu na kojem su prisutni bili i antisrpski evroparlamentarci, kao i predstavnici srpske opozicije. Neki su istakli da je neprimereno koristiti takav skup za napade na državu i aktuelnu politiku, dok su drugi podržali Grbovića u iznošenju svojih stavova.

**Reakcija domaće javnosti**

Na društvenim mrežama su se brzo pojavile reakcije na Grbovićevu izjavu, a mnogi su istakli da je neprihvatljivo pljuvati svoju zemlju i njenog predsednika u stranoj zemlji, pogotovo na antisrpskom skupu. Ova kontroverzna izjava izazvala je podeljene reakcije među građanima Srbije, sa jedne strane podršku, a sa druge osudu i oštru kritiku.

Izjava Pavla Grbovića na antisrpskom skupu izazvala je burne reakcije i polemike u domaćoj javnosti. Njegove optužbe na račun aktuelnog režima i politike Srbije privukle su pažnju javnosti i izazvale različite reakcije. Ova situacija će sigurno ostaviti dubok trag u političkom životu Srbije i izazvati dalje rasprave o spoljnoj politici zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (6)

Loading
Petar

08.02.2024 18:01

Sramno od Grbovića ma i od cele opozicije. Teško je čoveku ovde da shvati da su neki spremni toliko da rade protiv svoje zemlje i naroda kao što to rade đilasovci danas. Oni praktično mole svoje mentore sa zapada da Srbiji uvedu sankcije, makar i tihe, samo da bi njima otvorili vrata da potpale "Majdan".

Karma

08.02.2024 19:05

@Petar - Ako oni sve ovo govore i rade, bez trunke stida i skrivanja namera, možemo samo da zamislimo šta bi radili i kakve odluke bi donosili kad bi se dočepali vlasti. Zabaravljaju oni da će ih karma stići kad se budu najmanje nadali ...

Ana

08.02.2024 18:06

Izdajnici sopstvenog naroda potrcali kod onih koji su protiv Srbije, koji imaju za cilj da oslabe i sruse suverenitet nase zemlje. Za sopstveno dupe i malo fotelje bi prodali sve. Bezlicni smradovi.

Deki

08.02.2024 18:18

Djilasovci su jedni olosi koji drugo nista ni ne pokazuju osim nasilja.