SKROMNOST JE ODLIKA NAJVEĆIH! I posle NOVOG PODVIGA, Nikola Jokić je RAVNODUŠAN! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somborac nastavlja da iščuđava Amerikance svojom nezainteresovanošću.

SKROMNOST JE ODLIKA NAJVEĆIH! I posle NOVOG PODVIGA, Nikola Jokić je RAVNODUŠAN! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Nikola Jokić bio je predvodnik svog Denvera u pobedi nad Vašington Vizardsima na domaćem terenu rezultatom 130:110. 

Ipak, neće ovo ostati utakmica upamćena po tome što je aktuelni šampion deklasirao fenjeraša, već po tome što je gorostasni Somborac postao tek treći čovek u istoriji NBA lige koji je imao tripl-dabl učinak protiv svake ekipe sa kojom se sudario. Ostala dvojica su žive legende, Rasel Vestbruk i Lebron Džejms.

Povodom novog dostignuća u svojoj višegodišnjoj karijeri "preko bare", Nikola nije imao mnogo da kaže. Zapravo je bio skoro potpuno ravnodušan, iako je istakao da mu je izrazito drago. Njego ton je zvučao malo drugačije. 

- Da, mislim da je to vrlo lepo. Biće to veoma dobar uspeh kada završim karijeru i mogu da se osvrnem na to. Ipak je to dostignuće - rekao je najbolji igrač planete. 

 

 

Inače, Nikola Jokić imao je monstruozni tripl-dabl sa 21. poenom, 11 skokova i 15 asistencija (10/10 za dva, 1/2 sa slobodnih bacanja). Pomogao mu je Majkl Porter Džunior sa učinkom od 22 poena, ali i 11 skokova.

S obzirom na ovo velelepno priznanje i uspeh za knjige, deluje prosto nemoguće da Somborac postane ovogodišnji MVP najbolje lige sveta i tako ponovo uzme ono što mu pripada. Džoel Embid je van trke, tako da deluje da "drugi konj" u trci mnogo zaostaje.

Nadamo se da če i američka javnost prepoznati istoriju koja se ispisuje pred njihovim očima, a na nama je samo da se nadamo da će što duže potrajati, te da ćemo imati prilke da malo Nikoline magije vidimo i u reprezentativnom dresu. 

Denver je trenutno četvrtoplasirana ekipa lige sa 37 pobeda, i takođe su favorit u odbrani prošlogodišnjeg naslova šampiona.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading