VEOMA AROGNATNO: "Ko je NAJBOLJI igrač u NBA"? I pored Jokića i Lebrona rekao - JA!

Autor:

Sport

22.02.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da je to i pokazao.

VEOMA AROGNATNO: "Ko je NAJBOLJI igrač u NBA"? I pored Jokića i Lebrona rekao - JA!

Foto: Tanjug

Zvezda Boston Seltiksa, Džejson Tejtum, ove sezone pokazuje izuzetno samopouzdanje na terenu. Sa prosečno 27,1 poenom, 8,6 skokova i 4,8 asistencija po meču, Tejtum predvodi Seltikse, a njegove reči u intervjuu za ESPN pokazuju koliko veruje u svoje sposobnosti.

Naime, Tejtum je istakao da smatra sebe najboljim igračem u NBA ligi, ističući da svaki put kada zakorači na parket, veruje da je upravo on taj najbolji igrač.


Bez ustezanja, Tejtum je na pitanje voditeljke o trenutnom igraču koji najviše dominira ligom, i tako ostale ostavlja iza sebe rekao: 

- Ja!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džejson Tejtum (levo)


Iako je, u najmanju ruku, samouveren u svojim izjavama, Tejtum je istakao da ima poštovanja prema mnogim igračima u ligi.

- Imam mnogo poštovanja prema mnogim igračima u ligi. Janis je tu, naravno. Jokić, očigledno – osvojio je titulu. Embid, bio je MVP. Liga je u dobrim rukama. Zaista verujem da, svaki put kada zakoračim na parket, da sam ja najbolji igrač - rekao je Tejtum za ESPN. 



Trenutno, Seltiksi su lideri NBA lige sa impresivnim skorom od 43-12, što ih svrstava u favorite Istoka za plasman u finale lige. Nakon poraza od Golden Stejt Voriorsa 4-2 u finalu 2022. godine, Seltiksi su odlučni da se vrate jači i da ostvare uspeh. Tejtumova uloga u timu ključna je za ostvarenje ovog cilja, a njegovo samopouzdanje dodatno inspiriše celokupnu ekipu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading