LJUBIMAC GROBARA NAPUSTIO KLUB! Već je NAŠAO novu DESTINACIJU!

Autor:

Sport

21.02.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Partizana Boris Dalo rastao se sa Asvelom iz Vilerbana.

LJUBIMAC GROBARA NAPUSTIO KLUB! Već je NAŠAO novu DESTINACIJU!

Foto: Starsport

Boris Dalo i Žofri Lovernj

Iskusni plejmejker Boris Dalo, koji je početkom sezone pojačao ekipu Asvela, donedavno se suočavao sa izazovima nedovoljne minutaže na terenu.

Iako je stigao kao pojačanje, bivši ljubimac grobara je često provodio više vremena na klupi nego što je imao priliku da pokaže svoje veštine na parketu. U proseku je dobijao svega 11 minuta u francuskom šampionatu, dok u Evroligi gotovo da nije ni ulazio u igru.

Čak ni u meču protiv svog bivšeg tima, Partizana, Dalo nije dobio priliku da pokaže svoje umeće, iako je ishod utakmice već bio rešen. Ova situacija je dovela do toga da je Boris prekinuo saradnju sa Asvelom pre isteka ugovora, tražeći nove izazove i priliku da pokaže svoj puni potencijal.

Foto: Starsport

Boris Dalo

Iako je stigao sa velikim ambicijama, Francuz nije dobio priliku da pokaže svoje sposobnosti u dresu Asvela onako kako je očekivao. Ovaj iskusni organizator igre nije dobio očekivanu minutažu i priliku da doprinese timu na način na koji je to želeo. Iako je prethodno pokazao svoj talenat i umeće u Šoleu, gde je bio primetan po odličnim partijama, situacija u Asvelu nije mu omogućila da se istakne onako kako je planirao.

Posle prekida saradnje sa Asvelom, Boris Dalo sada traži nove prilike i izazove u svojoj karijeri.

 

 

Kako javlja francuski novinar specijalizovan za košarku Teo Kvintar, bivši igrač Partizana će se vratiti u Strazbur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading