BRUTALNE REČI RAKOČEVIĆA! Zvezdina legenda iznela VELIKE KRITIKE na račun NBA i Ol star meča!

Autor:

Sport

20.02.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu se mnogo toga dopalo.

BRUTALNE REČI RAKOČEVIĆA! Zvezdina legenda iznela VELIKE KRITIKE na račun NBA i Ol star meča!

Foto: Starsport

Ove nedelje odigrana je istorijski NBA Ol Star, u kome je Istok pobedio Zapad rezultatom 211:186, što je najveći broj poena otkako se igra ovaj spektakularan duel. 

Navijači u Indijanapolisu mogli su da uživaju u takmičenjima trojkaša, zakucavanjima, veštinama, ali i legendarnoj utakmici, koja je, međutim, mnoge razočarala. U grupi takvih našao se i bivši proslavljeni reprezentativac Igor Rakočević.

Legendarni košarkaš Crvene zvezde, kao i nekolicine klubova u Evropi imao je priliku da zaigra u NBA ligi, kada je draftovan od strane Minesota Timbervulvsa, a igrao je još i za San San Antonio Sparse, međutim, nije imao zapaženu minutažu.

 

 

Daleko konkrentiji utisak je ostavio u Evropi, a otkako je završio karijeru 2013. godine on je poprilično aktivan u košarci, gde često kometnariše dešavanja i prisustvuje utakmicama.

Sada je nekadašnji ljubimac delija žestoko isprozivao i NBA ligu, kao i sam Ol star vikend.

- Nekada sam se budio usred noći da gledam NBA Ol-Star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu... Utakmice su bile kao finale plej-ofa, igrači koji su držali do sebe, davali maksimum i pokušavali da dokažu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj "strani" NBA. A danas su toliko uništili Ol-Star , bezveznim skil-čelendžom, nezalaganjem na utakmici do nivoa sramote, igrači namernim propuštanjem "protivnika", šutiranjem sa 10 metara... - razočarano je rekao prokomentarisao na društvenim mrežama Igor Rakočević i nastavio:

- Da godinama već ne gledam. Totalna komercijalizacija i razmaženost "zvezda". Nažalost, ceo NBA ide u tom smeru odavno, uz retke igrače i ekipe koji su izuzeci. Mekana igra, milion prekida, odsustvo bilo koje količine ozbiljne taktike (pogotovu u odbrani), neodgovornost pa i najboljih igrača, tehičke greske za najmanje ispoljavanje emocija... Ali najveca reprezentacija ovoga je na All-Staru. Eventualno pogledam highlights zakucavanja, da vidim nova fizicka dostignuca... - istakao je Rakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading