HAOS POSLE MEČA! Nezapamćena TUČA u NCAA! Devojčica PLATILA ceh! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo po završetku utakmice.

HAOS POSLE MEČA! Nezapamćena TUČA u NCAA! Devojčica PLATILA ceh! (VIDEO)

Foto: printscreen/Yoututbe/ESPN

U uzbudljivoj utakmici NCAA lige, ekipa Teksas Longhorns uspela je da pobedi tim Inkarnejt Vorda rezultatom 76:72, posle produžetaka. Ova pobeda donela je veliko slavlje navijačima Teksašana, ali i stvorila tenziju među poraženim igračima.

Po završetku meča, došlo je do skandaloznog incidenta koji je obeležio ovu utakmicu. Pri pozdravljanju dva tima, izbio je sukob koji je prerasao u veliku tuču. Poraženi igrači su se vratili iz svlačionice kako bi se sukobili sa protivničkim timom, dok su treneri pokušavali da ih razdvoje.

Komentatori sa ESPN preneli su da je tuča trajala oko dva minuta, a u tom vremenu došlo je do ozbiljnih sukoba među igračima i članovima stručnog štaba. Neki od komentatora su čak spomenuli da je neko na tribinama povređen i udaren, ali nisu imali detalje o ovom incidentu. Dodatno, jedan od komentatora je naveo da je jedna devojčica takođe udarena, dok je jedan od menadžera ekipe imao krv na licu.

Ovaj incident izazvao je dodatnu pažnju javnosti i postao je predmet rasprave u sportskim krugovima, a reakcije i dalji razvoj situacije biće predmet analize u narednom periodu.

Iako je pobeda Teksasa bila iznenađenje, incident posle utakmice bacio je njihov podvig u drugi plan. Ovakvi događaji ne samo da bace senku na sportski događaj, već otvaraju pitanje bezbednosti i ponašanja igrača i navijača na sportskim manifestacijama. S obzirom na ozbiljnost situacije, očekuje se da će liga preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični ispadi u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading