TURČIN PROMENIO PRIČU! Danas koga BRIGA za KUP, a pre je bio SIGURAN u POBEDU!

Autor:

Sport

19.02.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontradiktorne izjave kontroverznog stručnjaka.

TURČIN PROMENIO PRIČU! Danas koga BRIGA za KUP, a pre je bio SIGURAN u POBEDU!

Foto: Starsport

Ataman

Košarkaški stručnjak Ergin Ataman, bio je vidno frustriran posle poraza svog Panatinaikosa u finalu Kupa Grčke od ljutog rivala Olimpijakosa rezultatom 58:69. 

Zbog toga deluje da je kontroverzni trener pokušao da progura jedan od svojih starih "fazona" gde relativizuje značaj utakmice, ili u ovom slučaju takmičenja, navodeći da njegova ekipa ima drugačije ciljeve, te da će do sutra svi zaboraviti ishod finala. 

– Od početka sam govorio da se sutra niko neće sećati ko je pobedio, a ko izgubio - rekao je Ataman, dovršivši sa čuvenim "okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu":

– Utakmica je bila dobra sve dok arbitri nisu sudili faul za Grigonisa i dali nam tehničku grešku. Bila je to važna odluka na meču. Olimpijakos je zaslužio da pobedi i pobedio. Uznemiren sam što smo izgubili finale. Naš cilj je Evroliga i prvenstvo, gde smo u prednost. 

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas i Ergin Ataman

Ipak, pre Kupa, naglasio je upravo da će njegova ekipa pobediti u izjavi u vezi sa navijačima Panatinaikosa, tako da se može reći da je pređašnje samopouzdanje u blagoj kontradikciji sa nipodaštavanjem nedavno završenog turnira. Ovom prilikom podsećamo na tu izjavu. 

- Kažu mi hvala, da žele sedmu zvezdu u Evropi i da pobede Olimpijakos kako bi osvojili titule. Ali ja sam veoma srećan što često srećem - recimo u Glifadi - navijače Olimpijakosa, i većina njih mi kaže 'mi smo iz Olimpijakosa ali poštujemo tvoj rad, ali ćemo pobediti,' i ja im kažem 'žao mi je, ali vremena su se promenila, ja sam ovde sada i mi ćemo pobediti. Pitaju me svuda, u svakom restoranu, na ulici, na plaži. - počeo je Ataman.

Panatinaikosu sleduje duel u Evroligi sa Realom u Madridu, dok Olimpijakos očekuje put u Litvaniju, na meč sa Žalgirisom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading