KOLEGE NEBOJŠE GLOGOVCA STIGLE NA SAHRANU NJEGOVOG OCA: Glumci se oprostili od Milovana, Vojin Ćetković nem od bola!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege pokojnog Nebojše Glogovca stigle na sahranu njegovog oca Milovana.

 

 

U toku je sahrana Milovana Glogovca, oca pokojnog glumca Nebojše Glogovca, a portal Republika našao se na licu mesta u Pančevu, gde će biti ispraćen na večni počinak. 

U manastiru Vavedenje u Beogradu, održala sei zaupokojena liturgija za protojereja-stavrofora Milovana Glogovca, a nakon toga će biti održano opelo. Nakon obreda, kovčeg sa preminulim sveštenikom biće prenet u Pančevo, gde će biti održan ispraćaj.

Ispraćaj protojereja-stavrofora Milovana Glogovca održan je u Hramu Svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, sa početkom u 13 časova. Ovo je isto mesto gde je pre pet godina sahranjena njegova supruga Milena, obeležavajući posebnu porodičnu vezu sa ovim grobljem.

Republika

Foto: Srpski telegraf, Dragan Kadic

 

 

Porodica, prijatelji i vernici okupljaju se da odaju počast i isprate protojereja-stavrofora Milovana Glogovca na večni počinak, čuvajući uspomenu na njegov život i posvećenost službi. Jecaji su odzvanjali grobljem, a ljudi je bilo sve više.

Na sahranu je stigla upravo snajka Milica Glogovac, koja nije mogla da sakrije tugu i bol na licu. Sa Milicom je stigao sin Gavrlio i Milovanova ćerka. Od kolega legendarnog glumca, Nebojše, stigao je Vojin Ćetković, kao i scenaristkinja, Nataša Drakulić.

Republika

Foto: St Vladimr LUkić

Vojin Ćetković

 

Inače, Milica Glogovac, supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, se juče oprostila emotivnom porukom od Milovana Glogovca.

- Hvala Vam na svakom blagoslovu - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading