SCENA SA SAHRANE GLOGOVCA KIDA DUŠU: Ćerka i snajka stigle na GROBLJE, UNUK ne može da dođe sebi od BOLA!

Autor:

Zabava

19.02.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Glogovac stigla na sahranu sa ćerkom pokojnog Milovana Glogovca.

SCENA SA SAHRANE GLOGOVCA KIDA DUŠU: Ćerka i snajka stigle na GROBLJE, UNUK ne može da dođe sebi od BOLA!

Foto: Srpski telegraf, Dragan Kadic

U toku je sahrana Milovana Glogovca, oca pokojnog glumca Nebojše Glogovca, a portal Republika našao se na licu mesta u Pančevu, gde će biti ispraćen na večni počinak. 

Na sahranu je stigla upravo snajka Milica Glogovac, koja nije mogla da sakrije tugu i bol na licu. Sa Milicom je stigao sin Gavrlio i Milovanova ćerka. 

U manastiru Vavedenje u Beogradu, održala sei zaupokojena liturgija za protojereja-stavrofora Milovana Glogovca, a nakon toga će biti održano opelo. 

 

Na liturgiju i opelo došli su najbliži članovi porodice, među kojima se ističe prisustvo Milice Glogovac, supruge Nebojše Glogovca. Njihova podrška i prisustvo daju posebnu emotivnu težinu ovom tužnom događaju.

Foto: Srpski telegraf, Dragan Kadic

Sahrana Milovana Glogovca

 


Ispraćaj protojereja-stavrofora Milovana Glogovca biće održan u Hramu Svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, sa početkom u 13 časova. Ovo je isto mesto gde je pre pet godina sahranjena njegova supruga Milena, obeležavajući posebnu porodičnu vezu sa ovim grobljem.

Inače, Milica Glogovac, supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, se juče oprostila emotivnom porukom od Milovana Glogovca.

Hvala Vam na svakom blagoslovu, napisala je.

Otac Milovan je u jednoj od svojih ispovesti govorio o sinu Nebojši i njegovim poslednjim danima. Kako je ispričao, njegova bolest je toliko brzo napredovala da je glumca odnela za samo mesec dana.

Nebojša je otišao za mesec dana. Za Novu godinu je osetio da nešto kašlje i nešto je napipao tvrdo na stomaku. I ja sam bio prisutan. Pozvao je lekara kod koga je ranije išao, koga je znao, Hercegovac je bio, pa su se družili da ga pita, a on je bio negde van Beograda i kaže: "Ja u sredu dolazim u Beograd, dođi kod mene, pa da vidim o čemu se radi" - priseća se Milovan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading